Advertisement

Dit zijn de beste afterparties van Mañana Mañana 2019

Mañana Mañana 2018

Op het one of a kind festivalterrein van Mañana Mañana kom je van alles tegen. Naast de mogelijkheid om glansrijk te chillen, tref je hier ook de bouwstenen voor de allerbeste feestjes. Volledig naar de getver gaan, is dan ook eerder regel dan uitzondering.

Raven in de kasteelkelder

Mañana Mañana 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Hoewel Mañana Mañana vrij relaxt overkomt, dans je hier net zo zorgeloos de nacht door. De meest smaakmakende locatie uit het party-oeuvre: de kasteelkelder. Vanuit de kronkelende tuinen word je door de Afterparty-borden gewezen naar de verscholen ingang. Eenmaal binnen zie je direct dat de zuilen en het geronde plafond als decor dienen voor één van de meest memorabele optredens. De live techno en latin sets worden ondersteund door flitsende verlichting een bar en enkel de allergezelligste mensen!

Schaamteloos meezingen in De Koepel

Mañana Mañana 2019
Photo: Festileaks

Wat vanaf de buitenkant lijkt op een circus uit de jaren ’60, dient ’s avonds als behuizing voor het grootste meezingfestijn dat het festival kent. Je plaatselijke feest-dj mixt hier feilloos De Jeugd van Tegenwoordig, The Cure en je hele indiedisco aan elkaar. Althans, zo gaat het gerucht. Wij konden helaas niemand vinden die na deze avond nog een stem overhad, of het simpelweg kon navertellen.

Na-borrelen op de terrassen

Mañana Mañana 2019
Photo: Dianne de Kievit / Festileaks

Voor wiens dansschoenen in de modder zijn blijven steken, bieden de de terrassen een perfecte uitkomst. Het feit dat hier voor meervoud is gekozen, dekt daarbij alles behalve de lading. Op Mañana Mañana kom je ze namelijk overal tegen. Overdag worden hier natuurlijk al flink wat gouden rakkers geknald, maar na zonsondergang lijken er enkel nog Nozem cocktails (!) geserveerd te worden. Leuk en gezellig!

Dansjes doen in het bos

Mañana Mañana 2019
Photo: Festileaks

Hoewel het festival helemaal is ondergedompeld in de Gelderse bossen, mag de oostkant ervan niet ontbreken in deze opsomming. De spontane feestjes draaien om de talloze activiteiten die je hier onverwacht tegen het lijf loopt. Jacuzzi’s, experimentele speciaalbierbars, een drijvend theater en nog zo ontzettend veel meer. Voor je weet loop je vooraan in de polonaise of maak je een acrobatische move waar je in nuchtere toestand niet lenig genoeg voor bent. Huh?

Ouderwetse gezelligheid op de camping

Mañana Mañana 2019
Photo: Festileaks

En de allerlaatste super mega afterparty? Op de camping natuurlijk! Hoewel de programmering van het festival niet de hele nacht doorgaat, stimuleert de camping-burgermeester alle vormen van plezier. Daar komt nog eens bij kijken dat de camping is voorzien van een gigantische supermarkt, waar de tap gekoppeld lijkt te zijn aan een bodemloze bierput. Het houdt niet op, niet vanzelf.

Wat vind jij van Mañana Mañana 2019?

Was jij op Mañana Mañana dit jaar? Wij willen graag weten wat je van het festival vond. Je kunt hieronder punten geven aan het festival. In september concluderen we welke festivals het tofste waren tijdens de Festileaks Festival Awards. Deelname is vrijwillig en anoniem.

[awards poll=”festileaks-festival-awards-2019″ festival=”manana-manana”]

Mañana Mañana 2019

Mañana Mañana 2018

Het festival vindt dit jaar plaats van 13-16 juni. Het wordt sinds 2017 gehouden op en rond het eeuwenoude Kasteel Vorden (Gelderland). Mañana Mañana is een festival zoals het oorspronkelijk bedoeld was. Dat betekent muziek, kunst en vrijheid, maar dan zonder de onnodige regeldrang. Voor cultuurliefhebbers die graag hun eigen gitaar meenemen, een visje uit de vijver halen om deze vervolgens te grillen, of zelf hun biertje willen tappen. Mag allemaal! 

Er zijn nog tickets beschikbaar voor Mañana Mañana. Meer informatie over het festival vindt je terug op de officiële website.

Mañana Mañana Logo

Mañana Mañana 2024

Locatie
Nederland
Laren, Nederland
Datum 13-16 juni 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen