Lady Gaga, 5 Seconds Of Summer en meer naar Rock in Rio 2017

Rock in Rio 2017 komt met nieuwe namen. Onder meer Lady Gaga en 5 Seconds Of Summer zijn toegevoegd aan het Braziliaanse affiche. Eerder werden Red Hot Chili Peppers en Bon Jovi aangekondigd. 

Naast Lady Gaga en 5 Seconds Of Summer zijn ook Black Eyed Peas-frontvrouw Fergie en de Braziliaanse zangeres Ivete Sangalo aangekondigd. Eerder werden al grote namen zoals Red Hot Chili Peppers, Maroon 5, Bon Jovi en Aerosmith bekend gemaakt. De gehele line-up tot nu toe kan je hieronder vinden.

 

Lady Gaga

De hype is er weer helemaal rond Lady Gaga. Aan het eind van 2016 kwam haar nieuwste album Joanne uit. Voor dat album werkte zij onder meer samen met Mark Ronson, Florence Welch en Josh Homme. Afgelopen weekend stond ze weer midden in de belangstelling door haar optreden tijdens de rust van de Super Bowl, ook wel bekend als de Halftime Show. Een groot succes volgens de miljoenen kijkers en media. Het recept? Veel hits, acrobatiek, een geweldige stem, drones en een ietwat droog einde.

Rock in Rio 2017

De Braziliaanse editie van Rock in Rio vindt plaats van 15 tot en met 17 september en 21 tot en met 24 september 2017 in Rio de Janeiro. Zoals elk jaar heeft Rock in Rio weer grote namen op de line-up. Dit jaar gaan onder andere Red Hot Chili Peppers, Aerosmith en Bon Jovi optreden op het Braziliaanse festival. Tickets gaan vanaf 6 april in de verkoop. Voor meer informatie, check de officiële website. Naast Brazilië zijn er ook een varianten van Rock in Rio in Las Vegas en in Lissabon, maar die laatste gaat dit jaar niet door.