Red Hot Chili Peppers en Maroon 5 naar Rock In Rio Brasil 2017

Met nog een jaar te gaan tot Rock in Rio 2017, zijn inmiddels de eerste twee namen bekend gemaakt. Red Hot Chili Peppers en Maroon 5 reizen in september af naar het festival in Brazilië.

De Peppers gaan aankomende maanden weer op tour ter promotie van hun nieuwe album The Getaway. Op hun website kondigen ze aan dat ze naast een Europese tour, het Amerikaanse halfrond zeker niet links laten liggen. Naast diverse optredens in hun thuisland de Verenigde Staten, staat ook een bezoek aan het Braziliaanse festival Rock in Rio gepland. Eerder maakte het festival ook al bekend dat Maroon 5 eind september in Rio de Janeiro een optreden gaat verzorgen.

Ook naar Europa?

Afgelopen zomer stonden de Red Hot Chili Peppers ook op een aantal Europese festivals. Volgens festivalorakel Zégut doen ze dat komend jaar vrolijk nog een keer. Volgens hem staan de Peppers in ieder geval op het nieuwe Lollapalooza in Parijs.

Totdat we meer nieuws hebben, kijken we vol goede herinneringen terug naar het optreden op Pinkpop 2016. Wat was je mooi!

Rock in Rio 2017

De Braziliaanse editie van Rock in Rio vindt plaats van 15 tot en met 17 september en 21 tot en met 24 september 2017 in Rio de Janeiro. Met Red Hot Chili Peppers en Maroon 5 alvast op het affiche, lijkt er een mooie editie in het verschiet te liggen. De kaarten gaan vanaf november in de verkoop. Voor meer informatie, check de officiële website.