Sea Star Festival 2017 onthult Fatboy Slim, Pendulum en meer

759

Dit jaar verwelkomen we een nieuw festival in Kroatië. Sea Star Festival wordt georganiseerd door de mensen achter Exit Festival. Gisteren werden 14 nieuwe namen met onder meer Pendulum bekend.

Bij Pendulum, Fatboy Slim en eerder bevestigde headliner The Prodigy blijft het niet. Komende zomer kun je ook dansen op Paul Kalkbrenner en Modestep. In het totaal maakt het Kroatische festival 14 namen bekend. Hieronder vind je de voorlopige line-up van het nieuwe festival.

Sea Star Festival kent twee echte festivaldagen. Volgens de organisatie betekent dat niet dat het ook maar twee dagen feest is. Het festival laat weten dat er op donderdag 25 mei een heuse pre-party wordt gehouden. Ook daar blijft het niet bij. Er is inmiddels ook een afterparty bevestigt voor zondag 28 mei.

Heb je na vier dagen feest nog niet genoeg festivalplezier gehad? Geen probleem! Er is namelijk een speciaal ticket voor maar liefst vier festivals. Met het Exit Summer Of Love kaartje kun je voor slechts €142,- ook naar Exit Festival, Revolution Festival en Sea Dance. Meer informatie daarover vind je op de website van Exit Festival.

Sea Star Festival 2017

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

De eerste editie van Sea Star Festival vindt plaats op 26 en 27 mei in de Kroatische badplaats Umag. In het toeristencomplex Stella Maris treden ongeveer 70 artiesten op, verdeeld over zes podia. The Prodigy is de bekendste naam onder de eerste bevestigingen. Daarnaast staan ook Pendulum en Paul Kalkbrenner op het affiche.

Tickets voor Sea Star Festival 2017

De kaartverkoop voor het festival is al begonnen. Tickets voor de twee (echte) festivaldagen (26-27 mei) zijn verkrijgbaar vanaf een kleine € 44,-. Ook zijn er kaarten voor een verblijf van zes dagen beschikbaar. De prijzen voor deze tickets inclusief verblijf zijn te koop vanaf € 59,-.

Stervende, door de festivalloze zomer. Is het al 2021?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.