Hate to say we told you so, but.. We told you so! Justin Bieber is de derde headliner voor Pinkpop 2017, en hoewel de aankondiging van het Canadese hitkanon niet geheel onverwachts kwam, reageerde Nederland geschokt. Wij verzamelden de beste reacties.

Eerder vroegen we al wat jullie ervan zouden vinden als Justin Bieber op Pinkpop stond. De reacties waren vrij mild, wellicht omdat niemand had verwacht dat het echt zou gaan gebeuren. Sinds gisteren stroomt Facebook echter over van duimpjes en hartjes, maar ook huilende en zelfs boze gezichtjes. Om het allemaal wat overzichtelijker voor jullie te maken, hebben wij grondig onderzoek verricht, waarna we tot de conclusie kwamen dat er vier types zijn.

De Beliebers

Beliebers kunnen uiteraard hun geluk niet op. Hun held komt immers naar ons land, woehoe!

Afwegers

Ook non-beliebers zien de komst van de popzanger van de positieve kant.

Ook handig: voor wie nog twijfelde is de keuze tussen Rock Werchter en Pinkpop nu ineens een stuk makkelijker!

De grote boze menigte

Uit veel reacties wordt het duidelijk dat er de afgelopen weken flink zout is gestrooid. Deze mensen gaan liever dood dan dat ze deze zomer naar Landgraaf afreizen:


Mtv GIFs - Find & Share on GIPHY

De barmhartige samaritanen

Gelukkig zijn er ook mensen die begrip tonen voor de keuze van de organisatie.
 

Excited GIFs - Find & Share on GIPHY

 

 

Geruchten over de komst van Justin Bieber gingen al een tijdje de ronde. Al in november legden we de link tussen de Canadese popster en het Limburgse festival. Sindsdien was het de nummer 1 kanshebber voor de derde headlinespot. Ben jij blij met komst van Bieber, of sta jij in juni met fakkels en hooivorken voor de poort? Laat het ons weten!

Win 2 tickets voor Pohoda Festival!

Deze hele week maak je bij Festleaks kans op 2 weekendtickets inclusief camping voor Pohoda Festival in Slowakije. Samen met een vriend of vriendin genieten van onder andere Liam Gallagher, Lykke Li, The 1975 en Mura Masa onder een stralende zomerzon: kekke deal toch?