V Festival 2017 presenteert Jay Z, P!nk, Rudimental en meer

De eerste namen voor V Festival zijn bekend. Het festival dat wordt gehouden in het weekend van Lowlands en Pukkelpop onthult onder andere P!nk, Jay-Z en Rudimental.

Hoewel de plekken voor headliners op Lowlands en Pukkelpop al bezet lijken, kunnen P!nk en Jay-Z nog niet uit gesloten worden. De volledige line-up is immers nog niet bekend. Het Engelse festival maakt gelukkig nog meer kanshebbers voor beide festivals bekend. Rudimental, Ellie Goulding en Stormzy zouden zo maar eens naar België en Nederland af kunnen reizen. Het volledige affiche met alle nieuwe geruchten vind je hieronder:

Dat V Festival acts deelt met zowel Lowlands als Pukkelpop is niet ongebruikelijk. Afgelopen jaar was Rihanna headliner op het Engelse en het Belgische festival. Jake Bugg was dan weer op Lowlands en V Festival te vinden.

V Festival 2017

Dit jaar vindt V Festival plaats op 19 en 20 augustus. Het festival wordt jaarlijks op twee locaties gehouden: Hylands Park in Chelmsford en Weston Park in South Staffordshire. De ene helft van de artiesten is op zaterdag in Chelmsford te zien en de andere helft in Staffordshire. De dag erna wisselen ze van plaats.

Een weekendticket  voor het festival exclusief camping kost £165,- (omgerekend zo’n €230,-) en een dagkaart £89,- (circa €125,-). Kaarten gaan 3 maart in de verkoop. Meer informatie vind je hier.