Emeli Sandé, Marco Borsato en meer naar Werchter Boutique 2017

Emeli Sandé

Werchter Boutique komt vandaag met een aantal nieuwe namen. Onder meer Emeli Sandé, Erasure en Marco Borsato staan op het podium in Werchter.

Eerder werd bekendgemaakt dat Robbie Williams de headliner is van het eendaagse festival. Ook zijn Niels Destadsbader en Stan Van Samang vandaag toegevoegd aan de line-up.

Emeli Sandé

De Schotse singer-songwriter Emeli Sandé brak in 2011 door met haar single ‘Heaven’. Dit was een startschot voor een glansrijke carriere die inmiddels een dozijn aan singles telt. Ook sleepte Sandé een hoop prijzen in de wacht, waaronder meerdere BRIT Awards. Met de festivalpodia is ze nog niet heel erg bekend: dit is de eerste keer dat ze het podium in Werchter zal betreden. Wie weet krijg ze de smaak te pakken en wordt Emeli een vaste gast op de Europese festivals.

Werchter Boutique 2017

Werchter Boutique

Werchter Boutique vindt komend jaar plaats op 8 juli. Net als eerdere edities wordt het terrein van Rock Werchter gebruikt voor het festival. Met de komst van Robbie Williams keert het festival terug na een afwezigheid van drie jaar. Werchter Boutique kende in het verleden headliners als Madonna, Muse, Metallica en Prince. Informatie over de kaartverkoop vind je op de website van het festival.