Robbie Williams naar Werchter Boutique op 8 juli 2017

robbie williams

Werchter Boutique is terug! Het eendagsfestival presenteert dit jaar Robbie Williams als headliner. Eerder gaf de superster al te kennen dat hij komende zomer in België te vinden is. Het optreden van de Britse zanger vindt plaats op zaterdag 8 juli. 

Dat is te zien op de website van Robbie Williams. Zie ook het screenshot hieronder. Naast de Belgische datum, werd een Nederlandse datum bekend: op 4 juli speelt de Britse zanger in het Goffertpark in Nijmegen.

De kaartverkoop start vrijdag 11 november om 11:00 uur. Voor een regulier kaartje betaal je €86. Kaarten voor de show in Nijmegen gaan vanaf €69 over de toonbank. Meer informatie via respectievelijk WerchterBoutique.be en Mojo.

schermafbeelding-2016-11-07-om-13-56-48

Werchter Boutique keert dit jaar weer terug na drie jaar van afwezigheid. Afgelopen jaar zou Rihanna eigenlijk afreizen naar de weide. Dit ging echter niet door, doordat de veiligheidsdiensten te druk bezet waren met de nationale feestdag. Rihanna week daarom uit naar een andere festivalweide: die van Pukkelpop 2016.

Werchter Boutique 2017 vindt een week na Rock Werchter 2017 plaats op hetzelfde festivalterrein. Volgens de geruchten vindt TW Classic, het derde Werchter-festival, juist een week eerder plaats: op 24 juni.

Robbie Williams

Robbie Williams is helemaal terug van weggeweest. De grootste successen van de ondertussen 42-jarige zanger dateren uit de jaren ’90, toen hij ook deel uitmaakte van boyband Take That. Na zijn succesvolle optredens op onder andere Pinkpop en TW Classic 2015, keert hij nu terug met een nieuw album: The Heavy Entertainment Show. Op het nieuwe album vinden we onder meer ‘Party Like A Russian’.

Werchter Boutique 2017

Werchter Boutique

Werchter Boutique vindt komend jaar plaats op 8 juli. Net als eerdere edities wordt het terrein van Rock Werchter gebruikt voor het festival. Met de komst van Robbie Williams keert het festival terug na een afwezigheid van drie jaar. Werchter Boutique kende in het verleden headliners als Madonna, Muse, Metallica en Prince. Informatie over de kaartverkoop vind je op de website van het festival.