Ronnie Flex, Causes en meer naar Indian Summer 2017

Ronnie Flex, @Kamiel Scholten Fotografie

Indian Summer komt vandaag met een lading nieuwe namen. Onder meer Causes, Jay Hardway en Ronnie Flex treden deze zomer op op het festival in Langedijk. 

Naast bovengenoemde acts staan ook Call It Off en AVI ON FIRE op het festival. Ook zorgt het festival voor de nodige feestjes met de komst van onder andere Zer00’s Heroes. Eerder werd de komst van onder meer Kensington, Chef’Special en Racoon bekendgemaakt. Het volledige affiche tot nu toe tref je hieronder:

Indian Summer 2017

Indian Summer is een Nederlands festival dat op 30 juni en 1 juli voor de zestiende keer wordt gehouden. Evenemententerrein Geestmerambacht in Langedijk is de komende editie de thuishaven van het festival. Eerdere jaren strikte het festival onder andere The Prodigy, Keane, Underworld, The Wombats en UB40. Dit jaar vind je onder meer Chef’Special, Racoon en Kensington onder de headliners. Ook acts als Broederliefde en Jett Rebbel zijn komende zomer op het festival te vinden. Wil je het hele weekend in Langedijk vertoeven dan kost Een ticket voor het hele weekend inclusief camping €80,-. Een dagkaart voor de vrijdag kost 40 euro en een dagkaart voor zaterdag 45 euro. Voor meer informatie over het festival en tickets kijk je hier.