Line-up Balaton Sound 2017 compleet met o.a. Joseph Capriati en Murdock

Balaton Sound maakt maar liefst 10 nieuwe acts bekend. Onder andere Joseph Capriati en Murdock zijn de laatste toevoegingen aan de line-up van het Hongaarse festival dat plaatsvindt aan het prachtige Balatonmeer.

Eerder werden onder andere Kygo, Hardwell, Tiesto, Jason Derulo, Armin van Buuren en Axwell Ingrosso bekend gemaakt voor het festival in Hongarije. Deze 10 nieuwe namen vullen de laatste plekken op het affiche:

  • Joseph Capriati
  • Hot Since 82
  • Cheat Codes
  • Flavio Folco
  • Hypoxia
  • Redpill
  • DJ Guv
  • Turno
  • Murdock
  • Disaszt

Elrow

Ook reist het Spaanse feestcollectief Elrow dit jaar af naar Hongarije om een feestje te bouwen op het Balatonmeer. Er wordt een venue gebouwd op een pier op het Balatonmeer waar de huis-dj’s van het collectief muziek zullen gaan verzorgen.

Balaton Sound 2017

Balaton Sound

Balaton Sound is één van de grootste Europese festivals als het aankomt op elektronische muziek. Dit jaar is het festival toe aan haar elfde editie en vindt het festival plaats van 5 tot en met 9 juli. Locatie is zoals ieder jaar het Balatonmeer in Hongarije. Tickets voor Balaton Sound kun je kopen via Festival.Travel. Meer informatie over de komende editie vind je op de website van het festival.

[mks_button size=”medium” title=”Tickets voor Balaton Sound 2017″ style=”squared” url=”http://nl.balatonsound.com/https://festival.travel/festivals/balaton-sound/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Balaton Sound Logo

Balaton Sound 2023

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 28 juni - 1 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen