Deze b2b-sets mag je niet missen op Awakenings Spring 2023

Op 13 en 14 mei wordt het Spaarnwoudepark omgetoverd tot een technowalhalla tijdens Awakenings Spring 2023. Heel veel grote namen uit de scene zullen erbij zijn, en er staan dit jaar ook aardig wat back-2-back-sets op de planning. Deze vijf duos mag je wat ons betreft zeker niet overslaan.

Ben Klock & Fadi Mohem

De Duitser Ben Klock is een graag geziene gast op Awakenings. Als dj is hij ook uit Berlijnse clubs als Berghain en Tresor niet weg te slaan. Zijn sets staan bol van de jaren-90-techno, gemixt met frisse nieuwe tracks van nu.

Daarom ligt een samenwerking met Fadi Mohem voor de hand. Deze in Berlijn opgegroeide dj maakte in 2017 zijn debuut en laat zich inspireren door drum ’n bass, IDM en Berlin dub techno. Verwacht van deze heren dus geen rechttoe rechtaan set, maar eentje die op een goede manier alle kanten opgaat.

Archie Hamilton & Toman

Toman startte in zijn tienerjaren al met drummen. Via percussie belandde hij in de vrije wereld van de elektronische muziek. In 2017 dropte hij zijn eerste house-EP genaamd ‘Broodrooster’. Deze werd als snel opgepikt door Archie Hamilton, waarmee hij op Awakenings Spring 2023 samen op de planken staat.

Archie’s voorliefde voor ruige baslijnen en etherische sferen vormen zijn kenmerkende, dynamische geluid. HAls ervaren producer en invloedrijke labeleigenaar timmert hij al jaren aan de weg. Deze twee vrije geesten staan tijdens Awakenings voor de tweede keer samen op het podium. Dat belooft veel goeds.

Stephanie Sykes & Tommy Four Seven

Deze samenwerking trekt om twee redenen de aandacht. Ten eerste is het de enige b2b-set tijdens Awakenings Spring 2023 waarin een man en een vrouw samen draaien. Daarom alleen al het aanschouwen waard.

Ten tweede is het een team-up tussen twee dj’s die allebei boordevol energie zitten. Zowel Stephanie Sykes als Tommy Four Seven dagen hun publiek uit tijdens hun sets. Beide acts hebben sound design, groove en een flink aantal beats per minuut hoog in het vaandel staan. Een set om naar uit te kijken.

Adam Beyer & Joseph Capriati

Never change a winning team, zullen ze bij Awakenings gedacht hebben. Adam Beyer en Joseph Capriati bewijzen keer op keer dat ze een goede combinatie zijn. Zoals bier en bitterballen. Zoals zonnig weer en festivals. Afzonderlijk zijn ze ook goed, maar samen des te beter.

Capriati bracht al meerdere tracks uit op het platenlabel van Beyer, Drumcode. Daarnaast kun je beide mannen al jaren bewonderen op de weides van Spaarnwoude. Daarop is deze editie van Awakenings Spring geen uitzondering. Waarom zou je hen dan dit jaar overslaan? Precies. Dat doe je niet.

Kölsch & Kevin de Vries

Veel mensen denken dat Kevin de Vries uit Nederland komt, maar niets is minder waar. De Vries is een Duitse dj die in 2015 zijn debuut beleefde. Inmiddels draait hij op grote internationale festivals zoals Extrema Outdoor en Tomorrowland. Veel van zijn recente tracks bracht hij uit op het label Afterlife van de mannen van Tale of Us. Zijn muziek is dansbaar, melodisch en neemt je mee naar hogere sferen.

Een perfecte aanvulling op de muziek van Kölsch. Deze Deen heeft al veel hits op zijn naam staan. ‘Grey’, ‘All That Matters’ en ‘Hell to the Liars’ (die laatste samen met London Grammar) zul je waarschijnlijk wel kennen. Melodie, een niet al te hoge BPM en remixes van populaire nummers, tijdens Awakenings Spring 2023 brengt hij deze en nog veel andere bangers ten gehore.

Awakenings Summer Festival Logo

Awakenings Summer Festival 2024

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Line-up
Nicky Elisabeth
Tickets Kopen