7 dingen die we verwachten van Oscar and the Wolf op Down The Rabbit Hole 2017

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Tijdens de tweede editie stond Oscar and the Wolf al in het konijnenhol. Een fantastisch debuut, wat de terugkeer twee jaar later meer dan terecht maakt. En hoe, want de Belgische band sluit de laatste festivaldag in de Hotot af. Check hier wat je komend weekend kunt verwachten.

1. Nieuw materiaal..

Jaaa, er is weer nieuw materiaal! Langzamerhand worden de eerste nummers van het tweede album gedropt, die stiekem ook al vorige zomer ook al werden gespeeld. Maar dat mag de pret niet drukken, want dat betekent ook dat de releasedatum van 29 september steeds dichterbij komt en er nog meer geteasted gaat worden. Yes, kom maar door!

2. …maar ook oud materiaal in een nieuw jasje

https://www.youtube.com/watch?v=Zji0nsyt3jk

Gelukkig blijven we ook nog genoeg horen van het eerdere werk. We kijken er nu al naar uit. Gezien de vorige shows, verwachten we deze nummers in een nieuw (glitter)jasje.

3. …plus een nieuwe én betoverende show

50k ppl – put y lightaz up "happy 2017 folks"

Een bericht gedeeld door Oscar & The Wolf (@oscarandthewolf) op

Nieuw materiaal betekent een nieuwe show, Oscar and the Wolf is daar zeker geen uitzondering op. Max omschrijft de nieuwe muziek als “twerken met een traan”. ‘The Game’, welke in september 2016 verscheen, was daar al een mooi voorproefje op. De prachtige stem van Max gecombineerd met dansbare muziek. Een show waar je vijf kwartier van in trance raakt.

4. …die groots wordt neergezet

Toen ze vorig jaar als headliner op Pukkelpop stonden werd het groots aangepakt. Vuur, CO2-kanonnen, confetti, vuurwerk en vooral een publiek dat helemaal uit zijn dak ging: het was er allemaal. Geen halve maatregelen dus. Daarom verwachten we ook dit weekend weer een headliner-waardig optreden.

5. Die heerlijke dansmoves is Max gelukkig nog niet verleerd..


De nieuwe muziek is elektronischer en dansbaarder. En dat komt goed uit, want dan mogen we de dansmoves van Max deze zomer ook weer bewonderen. Niemand danst zo mooi op de muziek als hij. Dat wordt weer zwieren en zwaaien.

6. …net als de glitters

De laatste clip, ‘Breathing’, belooft gelukkig weer veel glitters. De gouden combinatie van de muziek, het dansen, de band, het decor en de glitters zijn dus hoogstwaarschijnlijk ook dit jaar weer aanwezig. Yes!

7. Over Max gesproken..

I'm your private dancer @guillaume.decock

Een bericht gedeeld door Oscar & The Wolf (@oscarandthewolf) op


Wat een heerlijk persoon is het toch. Homo of hetero. Bezet of vrijgezel. Het lijkt het festivalpubliek niet uit te maken. Got to love Max Colombie. Dat wordt weer genieten!

Terugblikken

Nog even nagenieten van het optreden van Oscar and the Wolf op Down The Rabbit Hole 2015? Then it’s your lucky day!

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen