Exclusieve polsbandjes voor toegang voorste vak tijdens Justin Bieber

justin bieber

Voor het optreden van Justin Bieber worden exclusieve polsbandjes uitgedeeld. Deze bandjes geven toegang tot de voorste vakken. Het gaat om een bandje voor het linker en voor het rechter vak.

De bandjes werden vanochtend uitgedeeld bij het voorvak. Festivaldirecteur Jan Smeets liet eerder al weten maatregelen te willen nemen voor het optreden van Justin Bieber. Hoe en wat, wist Mr. Pinkpop toen nog niet te vertellen. Dat zijn dus de bandjes geworden. Met het bandje kunnen de fans een uur van te voren vooraan staan. Het is voor het eerst dat het festival deze werkwijze gebruikt.

 

Pinkpop 2017

Pinkpop 2017 vindt dit weekend plaats. Op het affiche staan een aantal klinkende namen, zoals Green Day, Justin Bieber, System Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar, zowel online als aan de dagkassa.

Net als voorgaande jaren volg je alle ontwikkelingen live op Festileaks, thuisblijvers kunnen meegenieten van de optredens via de stream. Vandaag staan onder andere Chef’Special en White Lies op de programmering.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen