Justin Bieber wilde acht soorten kauwgom op Pinkpop

Op de rider van Justin Bieber op Pinkpop stonden maar liefst acht soorten kauwgom. Dat heeft Jan Smeets aan de Telegraaf verteld. 

Een rider is een lijst van belangrijke voorzieningen die een artiest eist voor een optreden. Jan Smeets vond de eis van de Canadese zanger overigens niet heel merkwaardig: “Wat is er nou gek aan acht soorten kauwgom?”. Ook laat de festivalbaas weten dat hij alle smaakjes nu zelf aan het proberen is. Bieber had immers een hoop kauwgom achtergelaten.

Songfestivalact

Eerder liet Jan Smeets weten dat hij het optreden van de eerste headliner ‘afschuwelijk vond’. Hij vindt de zanger meer een act voor het songfestival. Over het optreden van Nederlandse DJ Martin Garrix, die de eerste festivaldag na Justin Bieber afsloot, was Smeets wel heel erg tevreden.

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vond plaats op 3, 4 en 5 juni. Het festival kende dit jaar Justin Bieber, Green Day en Kings of Leon als headliners. Ook waren er acts als Martin Garrix, LIVE en Imagine Dragons te vinden. Over de editie van 2018 is nog niet veel bekend. Gelukkig kun je wel alvast de nieuwe data noteren. Pinkpop 2018 wordt gehouden van 15 tot en met 17 juni.

Val je na je Pinkpopbezoek in een zwart gat? Check dan de playlist met alle optredende artiesten. Op onze Facebook vind je een tevens genoeg beeldmateriaal vanaf het Limburgse festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen