Livestream: Demon Dayz Festival feat. Gorillaz

Niks te doen deze zaterdagavond? Nou, echt wel! Op dit moment staat Gorillaz op te treden op het Demon Dayz Festival in het pretpark Dreamland Margate in Kent, Engeland. Tune in!

Livestream

https://www.youtube.com/watch?v=9ITLKsxn_FA

Nieuw album

Eind april was het eindelijk zo ver. Na ruim zes jaar wachten komt eindelijk de opvolger van Plastic Beach uit. Humanz is het vierde album van de virtuele band rond Damon Albarn en Jamie Hewlett. Met het nieuwe album komt er in één keer een hele hoop nieuwe muziek van Gorillaz naar buiten. Humanz bestaat uit maar liefst 20 tracks. Hoewel niet ieder nummer de gebruikelijke 3:30 minuut lang is, staat je meer dan genoeg luisterplezier te wachten. Op het nieuwe album zijn verschillende gastartiesten te horen. Op ‘We Got The Power’ speelt Noel Gallagher mee en op bonustrack ‘The Apprentice’ hoor je Rag’n’Bone Man.

Gorillaz

gorillaz demon dayz

Gorillaz is het project van Blur-frontman Damon Albarn en kunstenaar Jamie Hewlett. Damon Albarn is het muzikale brein achter Murdoc, 2-D, Noodle en Russell. Jamie Hewlett is de artiest achter het uiterlijk van de karakters. Het eerste album van de virtuele band werd in 2001 uitgebracht en droeg de naam van de band. Later volgden ook Demon Days en Plastic Beach. Op de albums vind je hits als ‘Feel Good Inc.’, ‘Clint Eastwood’ en ‘On Melancholy Hill’.