Primavera Sound 2023 via livestream te volgen

Primavera Sound 2023 is aankomende zomer te volgen via Amazon Music. Thuisblijvers hoeven dus niets te missen van het Spaanse festival met onder andere Depeche Mode, Blur, Rosalía en New Order.

Vanuit je luie stoel toch een beetje meegenieten van de festivals, dankzij livestreams wordt de FOMO al jaren getemperd. En nu hoef je niet eens een tripje naar Spanje te boeken om iets mee te pikken van Primavera Sound 2023. De optredens zijn aankomende editie te bekijken via Amazon Music en Amazon Prime. Zo kun je met een beetje geluk de aankomende editie genieten van optredens van onder andere Pet Shop Boys, Blur, Rosalía en Kendrick Lamar.

Tijdens het eerste weekend, 1 tot 3 juni in Barcelona, krijgen de achterblijvers de keuze uit twee verschillende kanalen waarop verschillende optredens te volgen zijn. Het weekend daarna, 8 tot 10 juni, doet het festival dit nog dunnetjes over in Madrid. Dan krijgt de liefhebber naast optredens ook materiaal achter de schermen en interviews voorgeschoteld.

De streamingdienst is zelf ook aanwezig op de beide festivals met een eigen ruimte. Bezoekers kunnen hier jaloersmakende social media content maken. Daarmee maken de festivalgangers kans op prijzen zoals merchandise en VIP-upgrades.

Primavera Sound 2023

Primavera Sound 2023 belooft ook de aankomende editie weer een gigantische happening te worden. Het festival heeft een flinke reputatie als het gaat om de grotere en exclusieve namen. Zo werden in november Kendrick Lamar, Blur en nog veel meer aangekondigd. Afgelopen maart kwam daar ook nog new wave gigant New Order bij. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om voor de livestream te gaan zitten. Maar er zijn nog kaartjes beschikbaar voor Primavera Sound 2023. Ben jij aanwezig?

Primavera Sound Logo

Primavera Sound 2023

Locatie
Spanje
Barcelona, Spanje
Datum 31 mei - 4 juni 2023
Line-up
Halsey
Pet Shop Boys
Calvin Harris
Tickets Niet meer beschikbaar.