Queens of the Stone Age teaset nieuw album

Queens of the Stone Age lijkt spoedig het nieuwe album te releasen. De band lanceerde gisteren een nieuwe feature op de website waarin het album geteased wordt. 

Een tijdje geleden meldde Queens of the Stone Age al dat het nieuwe album af is. De nieuwe plaat staat nu centraal op de website van de band. Op deze website is een ouderwetse televisie geanimeerd waarin diverse teasers zijn opgenomen. Deze bestaan uit teksten en animaties die je via muishandelingen kunt checken. Op internet wordt al volop gespeculeerd: de teksten zouden songtitels vormen en de logo’s en animaties verwijzen mogelijk naar de stijl van het album. Benieuwd naar de interactieve artwork? Check het hier.

Festivaltour?

QOTSA is voor 2017 aangekondigd voor onder meer Fuji Rock Festival, Splendour In The Grass en Outside Lands. Naar alle waarschijnlijkheid zal de band het nieuwe materiaal op deze festivals ten gehore brengen. Europeanen die op een festivalshow hopen, zullen hun zinnen waarschijnlijk moeten zetten op 2018.

Queens of the Stone Age

De Amerikaanse rockband rondom Josh Home kwam in 1996 tot leven. Twee jaar later volgde het debuutalbum Queens Of The Stone Age. Ondertussen heeft de band zes albums opgenomen en de zevende plaat lijkt dus snel te volgen. Het meest recente album “… Like Clockwork” is al weer bijna vier jaar oud, dus het werd ondertussen ook wel weer tijd voor wat nieuw materiaal.