Lyrics Quiz! Hoe goed ken jij de songteksten van Radiohead?

Foto: Eric Pamies

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe FestiQuiz. Nog maar een week te gaan totdat we Radiohead kunnen aanschouwen op Best Kept Secret 2017. De band heeft inmiddels een groot oeuvre opgebouwd. Ken jij alle lyrics nog?

In 2016 deed Radiohead naar aanleiding van het uitkomen van het album A Moon Shaped Pool een beperkte festivaltour. Maar in 2017 is de band weer terug o.a. als headliner op zowel Best Kept Secret 2017 als Rock Werchter 2017!

Het afsluiten van Best Kept Secret 2017 is het eerste festivaloptreden van Thom Yorke en co. in Nederland sinds 2001. Voorbereiding op deze festivalshows is natuurlijk een must. Niet alleen je Radiohead merch uit de kast halen, maar ook het kennen van de songteksten is essentieel! Heb jij de lyrics van Radiohead wél onder de knie? Test het hier!

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

Dit jaar vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Onder meer Radiohead en Arcade Fire staan op het affiche. Momenteel zijn er nog enkel kaartjes voor de vrijdag te koop tegen een bedrag van € 79,- (excl. servicekosten). Meer informatie vind je op de website van het festival of op onze programmapagina. Op ons forum heb je de mogelijk om mee te discussiëren over alles wat Best Kept Secret ademt.