Rock Werchter 2017 presenteert Radiohead

radiohead persfoto

Ja hoorrrr: hier is de bevestiging die je wist dat zou komen. Naast Best Kept Secret nog een Benelux-show voor Radiohead. En wel op Rock Werchter 2017 op vrijdag 30 juni.

Geheel verrassend is de komst van Radiohead niet. De geruchten over een uitgebreide tour gaan al langer de ronde en sinds de bevestiging voor Glastonbury leek de Britse band een zekerheidje. Ook was er al de belofte voor een grote tour in 2017, nadat de band afgelopen seizoen slechts enkele festivals deed. Nu is het dan echt officieel: Radiohead staat volgend jaar op Rock Werchter!

Radiohead werd eerder al aangekondigd voor Glastonbury, NorthSide, Open’er en het Franse Main Square. Ook in Nederland komt de band langs: op zondag 18 juni sluiten ze Best Kept Secret af.

Radiohead

In 2016 deed Radiohead naar aanleiding van het uitkomen van het album A Moon Shaped Pool een beperkte festivaltour en ook dit jaar lijken er weinig festivalshows in het vat te zitten. In een livechat op Facebook wist de festivaldirecteur van Open’er te melden dat de contacten met de band al in 2015 gelegd werden. Ondanks dat er mogelijk weinig festivalshows aan lijken te komen, geeft Radiohead wel een vervolg aan de succesvolle shows in de Heineken Music Hall van dit jaar.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Met Radiohead is er vooralsnog een act bekend. Ongetwijfeld volgen er de komende weken meer namen voor de eerste kaarten in de verkoop gaan. Ticketverkoop begint op 19 november. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen