Sean Paul, A Blaze of Feather en meer naar Lowlands 2017

Lowlands 2016
Foto: Kamiel Scholten (Lowlands)

Het festivalseizoen is inmiddels en volle gang en het duurt niet meer lang tot Lowlands 2017. Het festival maakt vandaag een aantal nieuwe namen bekend. Onder meer Sean Paul en The Talks zullen in Augustus naar Biddinghuizen afreizen.

De organisatie van Lowlands gaf gisteren al aan dat bijna 90% van de tickets al verkocht is. Later vandaag wordt er nog een schepje bovenop gedaan: nieuwe namen voor de jubileumeditie van het festival.

Het festival heeft één naam al zelf bevestigd, Sean Paul zal na het succesvolle optreden op Pinkpop zijn tweede Nederlandse festivalshow in 2017 gaan geven. Daarnaast is The Talks iets te voorbarig geweest met de berichtgeving over de aanstaande show op Lowlands. Op de website van de band is te zien dat ze op 18 augustus op het festival te zien zijn.

Update: alle nieuwe namen zijn inmiddels bekendgemaakt. Deze namen staan hieronder opgesomd:
[mks_col]

[mks_one_third]- Sean Paul
– A Blaze of Feather
– Tycho
– Chronixx
– The Veils
– X Ambassadors[/mks_one_third]

[mks_one_third]- Hurray For The Riff Raff
– J. Bernardt
– Janka Nabay and the Bubu Gang
– Klyne
– Mykki Blanco[/mks_one_third]

[mks_one_third]- Otzeki
– Raye
– Tank and the Bangas
– The Talks
– Tommy Cash[/mks_one_third]
[/mks_col]

 

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xx, Mumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.