Het was niet Justin Bieber, maar deze beveiliger die de aandacht kreeg van meisjes op Pinkpop

Afgelopen zaterdag betrad Justin Bieber het podium in Landgraaf voor zijn headline-show op Pinkpop 2017. Het was een show waar zowel voor- als achteraf veel over gesproken is. Het frappante? De aandacht van een aantal meisjes ging niet naar de Canadese superster, maar naar een 18-jarige Friese beveiliger.

Boy Roeles was tijdens het optreden beveiliger voor het podium waar Justin Bieber zijn show gaf. Een aantal fans van de popster konden de ogen (en camera’s) niet van de Friese beveiliger afhouden. Het Instagram-account van Roeles heeft na zijn performance op het Limburgse festival duizenden volgers gekregen nadat onderstaande tweet viral ging.

Er is zelfs internationale aandacht voor Boy: het Amerikaanse Buzzfeed heeft zijn verhaal opgepakt.

Wie de nieuwe superheld uit Heerenveen live wil aanschouwen moet komende vrijdag naar Guus Meeuwis gaan, zo blijkt uit een quote in Het Belang van Limburg.

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vond plaats op 3, 4 en 5 juni. Het festival kende dit jaar Justin Bieber, Green Day en Kings of Leon als headliners. Ook waren er acts als Martin Garrix, LIVE en Imagine Dragons te vinden. Over de editie van 2018 is nog niet veel bekend. Gelukkig kun je wel alvast de nieuwe data noteren. Pinkpop 2018 wordt gehouden van 15 tot en met 17 juni.

Val je na je Pinkpopbezoek in een zwart gat? Check dan de playlist met alle optredende artiesten. Op onze Facebook vind je een tevens genoeg beeldmateriaal vanaf het Limburgse festival.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen