Advertisement

Wow: dit festival heeft Foo Fighters, Queens Of The Stone Age én Royal Blood op 1 dag

Op 7 oktober 2017 gaat iets fenomenaals plaatsvinden. Op het Californische festival Cal Jam Fest kan je Foo Fighters, Queens Of The Stone Age én Royal Blood op dezelfde dag zien optreden.

Het eendaagse rockfestival Cal Jam heeft een line-up om bij te watertanden. Foo Fighters, Queens Of The Stone Age én Royal Blood op één dag! Daarnaast komen ook Cage The Elephant, Japandroids en The Kills. Ook is er genoeg ruimte om nieuw artiesten te ontdekken op het festival. Check de complete affiche hieronder:

De prijs van het festival is ook niet overdreven: voor $99 – omgerekend zo’n €84 – ben jij erbij op 7 oktober. Moet je alleen even een retourtje Californië kopen 😉

Oja, en hadden we al gezegd dat het festival vlak naast een waterpark en kermis ligt? Er zijn allerhande attracties, een mobiele opneemstudio en zelfs een Foo Fighters Rock ‘N’ Roll Museum!

Nieuwe muziek

Foo Fighters, Queens of the Stone Age en Royal Blood komen alle drie nieuw werk voorstellen op Cal Jam. Zo bracht Royal Blood onlangs het nieuwe album How Did We Get So Dark? uit en maakte Foo Fighers bekend dat zij 15 september het nieuwe album Concrete and Gold uitbrengen. Queens Of The Stone Age komt tot slot met nieuw album Villains, waarmee ze in het najaar ook onder andere de Amsterdamse Ziggo Dome aandoen.  Deze optredens beloven dus de puurste en nieuwste nummers.

Cal Jam 2017

Cal Jam Fest vindt plaats op 7 oktober 2017 in San Bernardino, Californië. Tickets kosten $99 excl. bijkomende kosten. Je kan er ook voor kiezen om te overnachten, wat een stukje duurder is. Een auto camping ticket kost $169 excl. bijkomende kosten en een ‘RV’ camping ticket $259 excl. bijkomende kosten. Voor meer informatie kan je de website van Cal Jam Fest bezoeken.