Geniet nog één keer van Zwarte Cross 2017 met de aftermovie

Zwarte Cross
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks
Foto: Kamiel Scholten / Zwarte Cross

Het is nog maar twee weken geleden dat we keihard stonden te genieten op de Zwarte Cross 2017. De ontelbare podia, het straattheater, de cross: alle hoogtepunten zie je nu in de officiële aftermovie. En die is goud!

Dat niks te gek is op de Zwarte Cross 2017 bleek al uit ons Festivalrapport en blijkt eens te meer uit deze 6 minuten durende aftermovie. Zo is te zien dat ene Wa Woj zich op bijzondere wijze heeft gewaagd aan een retourtje China – Lichtenvoorde. ‘Vaak Bu-j Te Bang’, moet hij vast gedacht hebben.

Hieronder zie je hoe hij op zoek gaat naar goud, maar zich ondertussen helemaal laat onderdompelen in het bomvolle programma dat de Zwarte Cross kenmerkt. Dansen, springen, schilderen, crossen; logisch dat je alles even vergeet. Maar gelukkig is daar altijd festivaldirectrice Tante Rikie nog 😉

De 21e editie van Zwarte Cross vond plaats van 13 t/m 16 juli 2017 en was met 220.000 bezoekers voor het tweede jaar op rij helemaal uitverkocht. Dit jaar stonden onder andere Guus Meeuwis, Wolfmother, Racoon en Golden Earring op het programma. Nog meer Zwarte Cross 2017? Check hier jullie hoogtepunten van het onvergetelijke weekend in de Achterhoek!

Zwarte Cross 2018

Volgend jaar vindt de Zwarte Cross wederom plaats in Lichtenvoorde, van 12 tot 15 juli 2018. Er zijn nog geen namen bekend voor het vierdaagse evenement. Wel is de datum van de kaartverkoop bekend; deze start op zaterdag 18 november 2017 via de website van de Zwarte Cross.

 

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2017

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 13-16 juli 2017
Line-up
Tony Junior
Zeke, Warboel, Tony Junior +82 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.