Advertisement

Linde Schöne vervangt Raye op Lowlands 2017

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

Stemproblemen zorgen ervoor dat Raye haar optreden op Lowlands 2017 moet annuleren. De organisatie regelt meteen een vervanger: Linde Schöne is van de partij.

Dat zal even flink balen zijn geweest voor Raye. De Engelse zangeres zag wegens stemproblemen geen andere optie dan haar Lowlands-show te cancellen. Een lege plaats op het blokkenschema kan natuurlijk niet, dus heeft de organisatie maar meteen een nieuwe act op het affiche bijgeschreven. De Nijmeegse zangerese Linde Schöne zal vrijdag haar opwachting maken in de X-Ray.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Als je er op het laatste moment nog bij wil zijn, dan is er slecht nieuws te melden: het festival is helemaal uitverkocht! Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.