Nothing But Thieves speelt gewoon op Lowlands 2017

Nothing But Thieves
Foto: Bart Heemskerk

Goed nieuws voor iedereen die uitkeek naar het optreden van Nothing But Thieves op Lowlands 2017: het optreden gaat gewoon door! Dit bericht slingerde de band zojuist de wereld in via Twitter.

Sinds gisterenavond was het voor de fans van de Engelse band nagelbijten geblazen of het optreden op Lowlands wel doorgang kon vinden. Nothing But Thieves zag zich gisteren namelijk genoodzaakt het optreden op Sziget te cancellen, omdat frontman Connor Mason met spoed naar het ziekenhuis moest. Wat bleek? De onfortuinlijke frontman had een stukje van een mes in zijn oog gekregen.

Maar gelukkig lijkt het ongeluk allemaal veel erger dan het is, gezien de positieve tweet van de band. Zoals het er nu naar uitziet gaat het optreden op de Lowlands-vrijdag gewoon door. Lekker rocken in de Alpha dus.

Lowlands 2017
Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Als je er op het laatste moment nog bij wil zijn, dan is er slecht nieuws te melden: het festival is helemaal uitverkocht! Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.

 

 

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.