Volg Reading & Leeds 2017 met Kasabian en Muse via de BBC

Foto: Marc de Groot/Reading 2016

Vandaag barst het los: Reading & Leeds festival! De BBC is het hele weekend aanwezig en zendt live uit vanaf het festival. De omroep zendt de headliners Kasabian en Muse uit.

Niet alleen de twee headliners, maar ook talloze andere acts die op het festival staan kun je via de livestream bewonderen. Naast Kasabian en Muse zendt de BBC onder andere Bastille, Two Door Cinema Club en Circa Waves uit. Eminem, de derde headliner, wordt hoogstwaarschijnlijk niet uitgezonden.

Meer weten over het uitzendschema? Check dan de website van de BBC. Hier zijn dit weekend ook de streams te vinden. Deze zijn alleen in Engeland te bekijken, maar dit valt te omzeilen. (Je hebt het niet van ons).

Reading & Leeds festival 2017

Reading festival

Reading en Leeds festival is een dubbelfestival dat jaarlijks in de gelijknamige steden plaatsvindt. Ze delen een line-up, alleen komen de artiesten op verschillende dagen naar de twee festivals. Dit jaar hebben de festivals Kasabian, Muse en Eminem gestrikt. Het festival is volledig uitverkocht.

Leeds Festival Logo

Leeds Festival 2022

Locatie
Verenigd Koninkrijk
Leeds, Verenigd Koninkrijk
Datum 26-28 augustus 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.