Uber biedt helikoptervlucht naar Mysteryland aan

2191

Uber biedt een service aan waarmee je per helikopter naar Mysteryland gebracht wordt. De helikopter brengt je tussen 11.00 en 16.30 uur vanuit Amsterdam of Den Haag/Rotterdam naar de ingang van het festival

Je wordt van huis opgehaald met de auto en naar een heliport gebracht. Daar zul je de auto omruilen voor een helikopter genaamd de UberCHOPPER. Na een vlucht van ongeveer 15 minuten met prachtig uitzicht word je in Haarlemmermeer afgezet. Een Uber zet je daarna weer recht voor de entree van het festival af. De reis naar het festival in Haarlemmermeer kost 100 euro per persoon vanuit Amsterdam. Vanuit Den Haag of Rotterdam kost de trip 110 euro per persoon.

De vlucht kun je via de Uber app bestellen. Ga je niet naar Mysteryland? Geen probleem! Voor niet-festivalgangers biedt Uber ook een rondvlucht aan over Amsterdam of Den Haag.

TRAVEL TO MYSTERYLAND BY UBERCHOPPER

Travel to Mysteryland like a true rockstar!The entire weekend, an Uber chopper will be dropping off visitors in style! After enjoying the spectacular views, you'll arrive right next to the entrance.Book it (from €100 per person) by opening the Uber app on Saturday and Sunday and selecting the option ‘UberCHOPPER’. The UberCHOPPER flies from Amsterdam and The Hague.More info at: http://bit.ly/ML2017chopper

Geplaatst door Mysteryland op Woensdag 23 augustus 2017

Mysteryland 2017

Mysteryland is een dancefestival dat al sinds 1993 bestaat. Het festival wordt dit jaar op 26 en 27 augustus gehouden in Haarlemmermeer. Met onder andere Deadmau5 en Armin van Buuren op het affiche, wordt het dit jaar opnieuw een groots feest. De volledige line-up en meer informatie is te vinden op de website van het dancefestival.

Malou Gouders
Import-Utrechtse. Houd van fruitbiertjes, feestjes en mijn Festileaks-collega's. Verder luister ik het liefst naar Radiohead, Childish Gambino en Jorja Smith. Sta binnen het team, vanwege mijn grote kennis van alles achterklap, ook wel bekend als Maloulevard.