Eerste festival voor o.a. The War On Drugs en Anderson .Paak

St. Jerome’s Laneway Festival 2018 heeft de eerste namen toegevoegd aan het affiche. Onder andere Anderson .Paak, Father John Misty en The War on Drugs zullen op het festival optreden.

Ook in 2018 zal het St. Jerome’s Laneway Festival weer door verschillende grote steden gaan touren. Volgend jaar staan onder andere Sydney, Singapore en Melbourne op de route. Als je het muzikale reisgezelschap in levende lijve wilt bewonderen, moet je dus wel even een stukje reizen. De volledige festival line-up tot nu toe bestaat uit:

[mks_col]

[mks_one_half]

 • Aldous Hard
 • Alex Cameron
 • Amy Shark
 • Anderson .Paak & The Free Nationals
 • BADBADNOTGOOD
 • Billie Eilish
 • Bonobo
 • Cable Ties
 • City Calm Down
 • Dream Wife
 • Father John Misty
 • KLLO
 • Loyle Carner
 • Mac DeMarco

[/mks_one_half]

[mks_one_half]

 • Miss Blanks
 • Moses Sumney
 • ODESZA
 • Rolling Blackouts Coastal Fever
 • (Sandy) Alex G
 • Shame
 • Slowdive
 • Sylvan Esso
 • The Babe Rainbow
 • The Internet
 • The War On Drugs
 • TOKiMONSTA
 • Wolf Alice

[/mks_one_half]

[/mks_col]

Anderson .Paak cancelde afgelopen jaar het optreden op Down The Rabbit Hole. In een videoboodschap belooft hij er in 2018 wel bij te zijn. Nu Anderson. Paak weer een festivaloptreden op de planning heeft staan, zou hij deze belofte zomaar waar kunnen maken.

The War On Drugs

De Amerikaanse indierockband The War On Drugs heeft met hun recentste album de critici blij gemaakt. A Deeper Understanding werd op 25 augustus 2017 uitgebracht. “Zelfs Springsteen maakt ze niet zo mooi”, schrijft OOR in zijn recensie van het album. 1 en 2 November staat de band in de AFAS Live in Amsterdam. Beide concerten zijn helemaal uitverkocht.

St. Jerome’s Laneway festival

St. Jerome’s Laneway festival, ook wel Laneway genoemd, is een festival dat door meerdere steden tourt. Het festival met voornamelijk indiemuziek komt in Australië door de steden: Melbourne, Sydney, Brisbane, Adelaide en Fremantle. Het festival komt naast Australië ook in Auckland (Nieuw-Zeeland), Singapore en Detroit (Verenigde Staten). Kaartjes zijn vanaf 18 september te koop. Meer informatie over het festival is te vinden op hun website.