Massive Attack en Anderson .Paak zeggen af voor Down The Rabbit Hole 2017

‘Een ontzettende DTRH-baaldag’. Zo noemt Down The Rabbit Hole deze dinsdag 21 februari op Facebook. Eén van de headliners, Massive Attack, heeft het festival namelijk afgezegd. Ook Anderson .Paak komt niet opdagen in Beuningen deze zomer.

Massive Attack had een tour opgetuigd in Japan en Europa. Alle Japanse shows zijn echter gecanceld, waarmee de Europese shows ook komen te vervallen. Geen Down The Rabbit Hole voor Massive Attack.

Wie er in 2017 ook niet bij is, is Anderson .Paak. Hij moet onverwachts eerder terug naar Amerika en kan daardoor niet naar Beuningen komen. In een videoboodschap belooft hij wel dat hij er in 2018 bij zal zijn.

Donderdag komt er ‘een dikke lijst’ nieuwe aankondigingen om – hopelijk – de pijn te verzachten. Down The Rabbit Hole zal hard op zoek moeten naar een nieuwe headliner. Als wij een suggestie mogen doen: Eddie Vedder kondigde vandaag de komst naar de Europese festivalzomer aan.

Onder andere Oscar and the Wolf, Bazart en Cage The Elephant zijn nog wel van de party op Down The Rabbit Hole 2017.

Down The Rabbit Hole 2017

https://www.youtube.com/watch?v=8PaLWWs4-rA

Down The Rabbit Hole wordt in 2017 voor de vierde maal georganiseerd, wederom op locatie De Groene Heuvels, Beuningen. Het weekender festival vindt plaats van 23 tot en met 25 juni 2017, een weekend vol festivalgeweld: Glastonbury, Tinderbox, Hurricane & Southside én Roskilde vinden tegelijk plaats. In de voorgaande edities stonden o.a. Foals, The War On Drugs, Iggy Pop, The National en PJ Harvey op de festivalposter. Afgelopen jaar is Down The Rabbit Hole uitgeroepen tot Mooiste Festival van 2016. Ben je nog niet eerder in het konijnenhol gesprongen? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie.

Op onze programmapagina van Down The Rabbit Hole 2017, lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor dit festival. Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Wil je alvast de tot nu toe bevestigde artiesten beter leren kennen? Check dan onze Spotify-afspeellijst hieronder!

 

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2023

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 30 juni - 2 juli 2023
Line-up
Stromae
Fred Again..
Paolo Nutini
Tickets Kopen