Imagine Dragons in 2018 naar Ziggo Dome

Imagine Dragons

Vanmorgen liet Q-Music al doorschemeren dat er een Nederlandse zaalshow van Imagine Dragons aankomt. Zojuist kwam de bevestiging: op 19 februari 2018 staat de Amerikaanse band namelijk in de Ziggo Dome.

Na spectaculaire optredens op Pinkpop en Rock Werchter afgelopen festivalseizoen, maakt Imagine Dragons een nieuwe Europese tour bekend. Ook Nederland staat op het programma.

Tijdens hun optreden op de Main Stage van Rock Werchter, versprak zanger Dan Reynolds zich. Hij vertelde dat de band op zeer korte termijn een nieuwe Europese tour aan zou kondigen. Een show voor België was al wel aangekondigd, maar een datum in Nederland ontbrak nog. Tot nu: Imagine Dragons keren terug naar de Ziggo Dome in 2018. De tour zal in het teken staan van hun nieuwe album Evolve. Meer informatie over tickets en prijzen vind je hier.

Imagine Dragons

De Amerikaanse alternative-/poprockband Imagine Dragons bestaat uit vier leden en werd in 2008 in Las Vegas opgericht. In 2012 verkregen ze internationale bekendheid met de single ‘It’s Time’, inmiddels is de band niet meer van de Europese festivalpodia weg te denken. Met hits als ‘Radioactive’ en ‘Demons’ zetten ze de festivalweide met gemak op zijn kop. Hun fonkelnieuwe album Evolve bouwt voort op bestaande repertoire, maar dan met wat meer elektronische invloeden. De titel staat volgens zanger Dan Reynolds symbool voor de evolutie die de band na de eerste twee albums heeft doorgemaakt.