Justice cancelt optreden Bestival 2017, Soulwax en 2manydj’s vervangen

Foto: Olivier Bourgi / Flickr.com

Justice heeft hun optreden op Bestival 2017 gecanceld. Zo vertelt de organisatie van het festival op facebook. “Long time Bestival favourites” Soulwax en 2manydj’s vullen de lege plek in de programmering op.

Het Franse duo kan niet spelen vanwege productionele en technische problemen buiten de macht van het festival of de band. Hierdoor zal het optreden dat voor zondag gepland stond niet doorgaan. Ter vervanging van Justice reizen de broers Dewaele af naar het Britse festival. Ze geven met Soulwax een optreden op Castle Stage. Als kers op de taart staan de Belgen ook nog als 2manydj’s op HMS Stage.

Justice

https://www.youtube.com/watch?v=c5ksacO6L3Y

Het Franse elektro-duo Justice bestaat uit Gaspard Augé en Xavier de Rosnay. In 2007 is het debuutalbum  uitgebracht. Met hits als ‘D.A.N.C.E.’ en ‘Fire’ is de band niet meer weg te denken uit de elektronische muziek. In 2016 heeft Justice hun derde studioalbum Woman uitgebracht. Daarop volgde een tour die het duo onder meer langs Glastonbury, Dour en Colours of Ostrava bracht.

Bestival

Bestival is een vierdaags festival dat jaarlijks in het recreatiepark Robin Hill op het Britse eiland Wight plaatsvindt. Dit jaar heeft het festival The XX, A Tribe Called Quest en Pet Shop Boys als headliners gestrikt. Het festival valt dit jaar van 7 tot en met 10 september. Voor meer informatie bezoek je de website van het Britse festival.