Advertisement

Justice naar Colours of Ostrava 2017

Justice is de nieuwste toevoeging aan de line-up van Colours of Ostrava 2017. Dat heeft de organisatie van het Tsjechische festival zojuist bekendgemaakt.  

Het Franse elektro-duo is deze zomer op nog meer festivals te vinden. Ze spelen namelijk ook nog op Garorock, DourRoskilde en meer.

Colours of Ostrava maakte eerder al de komst van Michael Kiwanuka, Alt-J en Imagine Dragons bekend. De line-up druppelt dus langzaam binnen. Met de komst van Justice staan er in ieder geval al een aantal mooie namen op het affiche.

Justice

Gaspard Augé en Xavier de Rosnay vormen samen het Franse elektro-duo Justice. In 2007 brachten zij hun debuutalbum uit, waarnaar vele hits volgden. Je kent de band vast wel nummers als ‘D.A.N.C.E’, ‘Randy’ en ‘Fire’. In 2016 brachten zij hun nieuwste album Woman uit. Deze zomer is het duo op veel verschillende festivals in Europa te vinden.

Colours of Ostrava 2017

Colours Of Ostrava

Colours of Ostrava is een vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in Ostrava, Tsjechië. Eerder schreven we over de bijzondere sfeer van het festival en de bijbehorende opmerkelijke locatie. De komende editie van het festival vindt plaats van 19 tot en met 22 juli 2017. Met de aankondigingen van onder meer Imagine Dragons en Alt-J zijn er al flink wat namen bekend. Tickets kun je aanschaffen voor zo’n €96,- (exclusief camping). Meer informatie is te vinden op de website van het festival.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door CzechTourism.

Colours of Ostrava Logo

Colours of Ostrava 2016

Locatie
Tsjechië
Ostrava, Tsjechië
Datum 14-17 juli 2016
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Niet meer beschikbaar.