Queens of the Stone Age paar dagen voor Rock Werchter 2018 naar INmusic festival

1311

Bam! INmusic festival weet Queens of the Stone Age te strikken als een van de headliners voor de aankomende editie. Het Kroatische festival vindt plaats van 25 tot en met 27 juni in de hoofdstad Zagreb, een week voor Rock Werchter 2018.

Pinkpop-gangers en Rock Werchter-fanaten opgelet: INmusic festival vindt een week na, en slechts enkele dagen voor Rock Werchter plaats. Zijn dit de festivals waar we QOTSA deze zomer in de Lage Landen kunnen gaan aanschouwen?

Met de bevestiging voor INmusic festival en Northside heeft Queens of the Stone Age al twee Europese festivals op de planning staan voor 2018. Dat is alvast een mooi begin van een hopelijk lange festivaltour van de Amerikaanse rockers.

Queens of the Stone Age

De Amerikaanse groep rondom zanger Josh Homme is een graag geziene gast op festivals. Met hun albums Songs for the Deaf, Rated R en het meest recentelijke Villains lieten ze de muziekwereld tot op de grondvesten trillen. Met ‘No One Knows’, ‘My God is the Sun’ en ‘Feel Good Hit of the Summer’ heeft de band bovendien een aantal ware festivalanthems tot hun beschikking. In 2018 maakt de band dus weer een rondje langs de Europese zomerfestivals. Waar hoop jij de groep te zien?

INmusic festival 2018
© Filip Bušić

De dertiende editie van INmusic festival vindt plaats van 25 tot en met 27 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Queens of the Stone Age zijn al bevestigd als eerste headliner voor het festival. Tickets zijn al een tijdje in de verkoop en zijn zeker niet duur: voor drie dagen feest betaal je slechts € 49,- en voor € 35,- euro meer mag je ook nog eens een week op de camping vertoeven. Wil je nog meer weten over INmusic festival 2018? Kijk dan op de website van het festival.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.