Artist Quiz: hoe goed ken jij Underworld?

1085
Underworld
Foto: Underworld at Paaspop 2016 - Mike Breeuwer @ Flickfeeder

We zitten middenin het jaarlijkse Amsterdam Dance Event en datzelfde geldt ook voor de mannen van Underworld. Het dance-duo geeft vanavond een gratis concert weg onder het Rijksmuseum. Om de legendes nog wat beter te leren kennen, hebben wij vijf brandende vragen voor je. Een nieuwe rubriek is geboren: de Artist Quiz!

Vrijdag is quizdag! Vanaf nu leggen we je regelmatig het vuur aan de schenen met de nieuwe Artist Quiz. Vijf vragen over één artiest volgens een vast stramien: “Wie?”, “Wat?”, “Wanneer?”, “Welk?” en “Waar?”. Underworld bijt vandaag het spits af. Hoe is het met jouw kennis van deze fenomenale producers gesteld?

Underworld

Underworld

Underworld is de gedroomde headliner van elke willekeurige rave. Het Britse duo heeft al meer dan 25 jaar grote invloed op de elektronische muziek en mag zich daarmee bij de grootste dance-legendes scharen. In 2016 bracht het tweetal nog een nieuwe plaat uit, genaamd Barbara, Barbara, We Face A Shining Future. De daaruit volgende liveshow werd zoals gewoonlijk weer met luid gejuich van verschillende critici ontvangen. Tijdens Amsterdam Dance Event mogen de heren het trucje weer overdoen. Dansen gegarandeerd!

Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.