Boef, Roxeanne Hazes en meer naar Noorderslag 2018

Eurosonic Noorderslag live

Vandaag zijn de eerste namen voor Noorderslag 2018 bekend gemaakt. De organisatie laat via de website weten dat onder andere rapper Boef en Roxeanne Hazes komend jaar te zien zijn op het Nederlandse festival.

In totaal zullen ongeveer 50 Nederlandse acts optreden tijdens Noorderslag. In het eerste pakketje namen bleef het niet alleen bij Boef en Roxanne Hazes. Daarom vind je hieronder alle namen die vandaag bevestigd zijn:

– Dakota
– Equalz
– Iguana Death Cult
– Komodo
– Korfbal
– Wulf

Het Groningse festival vindt volgend jaar plaats op zaterdag 20 januari in de Oosterpoort. Naast het festival wordt tijdens Noorderslag ook de Popprijs uitgereikt. Deze prijs gaat naar de act met de belangrijkste bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. In 2017 was dit DJ Martin Garrix. Eerder maakte de organisatie al namen bekend voor het Europese showcase gedeelte Eurosonic. Hierbij zal Nederland vertegenwoordigd worden door de 19-jarige singer-songwriter Naaz.

Boef

Boef is één van de populairste rappers van Nederland. Zijn muziekvideo’s en vlogs zijn online al miljoenen keren bekeken. Met zijn vlogs kwam hij meerdere keren negatief in het nieuws. Dit levert hem de bijnaam ’treitervlogger’ op. Die tijden zijn inmiddels voorbij. Nu stort hij zich vol overgave op zijn muzikale carrière. Dit jaar bracht hij zijn eerste album ‘Slaaptekort’ uit, zijn single ‘Habiba’ bereikte een dubbelplatina status.

Eurosonic Noorderslag 2018

Eurosonic Noorderslag is een festival voor aanstormend talent in Groningen. Onder andere Dua Lipa, Hozier, Roosevelt en Royal Blood hebben hier hun eerste muzikale stappen gezet. Daarmee is het festival voor veel artiesten een belangrijke zet geweest naar een internationale doorbraak. Eurosonic wordt dit jaar gehouden op 17, 18 en 19 januari, Noorderslag vindt plaats op 20 januari. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website van het festival.

Eurosonic Noorderslag Logo

Eurosonic Noorderslag 2025

Locatie
Nederland
Groningen, Nederland
Datum 15-18 januari 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen