Nick Cave and the Bad Seeds in 2018 opnieuw naar Nederland

nick cave

Goed nieuws voor fans van Nick Cave and the Bad Seeds! Via Facebook laat de band namelijk weten dat zij volgend jaar opnieuw naar Nederland komen.

Een oplettende fan van het muziekforum Graz 2.0 wees ons op de Facebook post van de Australische rockband. De band rondom zanger en pianist Nick Cave speelde afgelopen vrijdag nog in een uitverkochte Ziggo Dome. De reacties op het optreden waren onverdeeld positief! Eerder dit jaar dook al een poster op waarop de band te zien was als één van de headliners van Rock Werchter. Ook op ons eigen forum wordt al druk gespeculeerd over de komst van Nick Cave op bijvoorbeeld Down the Rabbit Hole of Best Kept Secret. Waar hoop jij de band volgend jaar te zien?

Nick Cave & The Bad Seeds

Nick Cave And The Bad Seeds

In 1983 richt de Australische zanger en pianist Nick Cave samen met Mick Harvey en Blixa Bargeld de band Nick Cave and the Bad Seeds op. De band wordt door velen gezien als één van de meest originele alternatieve rockbands. De bezetting van de band wijzigt door de jaren heen geregeld, waarbij Nick Cave steeds als stabiele factor overblijft. Inmiddels heeft de band 16 studioalbums uitgebracht. Het meest recente album ‘Skelton Tree’ uit 2016  werd lovend ontvangen door fans en critici. Op 6 oktober speelde de Australische band nummers van dit nieuwe album voor een uitverkochte Ziggo Dome. Op welk festival hoop jij Nick Cave and the Bad Seeds volgend jaar te zien? Discussieer alvast mee op ons forum en blijf op de hoogte van de laatste geruchten.