Rewire 2018 presenteert eerste namen met Floating Points en meer

Het Haagse festival Rewire heeft een eerste lading namen losgelaten. Onder andere Floating Points en Nina Kraviz spelen begin april in de binnenstad van Den Haag. 

De komende maanden volgen er meer namen. Daarnaast kondigt het festival later ook speciale samenwerkingen en projecten aan. Ben je benieuwd wie er allemaal staan? We zetten de line-up tot nu toe op een rijtje:

[one_half]Ben Vince
Chino Amobi
Daniel O’Sullivan & Dream Lion Ensemble
Deena Abdelwahed
Ellen Arkbro + Zinc & Copper
Farai
Floating Points
Golden Retriever
JASSS
Joshua Abrams & Natural Information Society
Karen Gwyer
Kyle Dixon & Michael Stein perform Stranger Things
Laurie Anderson
MHYSA[/one_half]

[one_half_last]Nina Kraviz
Ninos du Brasil
Raphael Vanoli
Rupert Clervaux & Ben Vince
SCRAAATCH
Širom
Sugai Ken
SUUNS
The Thing
Umfang
UUUU
Visionist + Pedro Maia
Volvox
Ziúr[/one_half_last]

Laurie Anderson

Laurie Anderson is gekozen als focus-artiest. Zij heeft volgens Rewire een belangrijke bijdrage geleverd  aan de huidige muziek en kunst. Dit heeft zij gedaan door telkens met nieuwe technologieën haar verhalen te vertellen. Daarom wordt zij deze editie in het zonnetje gezet en daarmee komt zij op verschillende manieren terug in het programma.

Rewire 2018


Rewire 2018 vindt plaats van 6 tot en met 8 april in de binnenstad van Den Haag. Naast muziek kan je genieten van clubnachten, screenings en presentaties. Het festival wil verbanden leggen tussen muziek en andere culturele en sociale thema’s. Eerder stonden onder andere Slow Dive en Modeselektor op Rewire. Early Bird passe-partouts  zijn tot 1 november verkrijgbaar voor €60,-. Daarna kost een ticket €70,-. Bovendien kunnen studenten een passe-partout aanschaffen voor €50,-. Meer informatie op website.

Rewire Logo

Rewire 2022

Locatie
Nederland
Den Haag, Nederland
Datum 7-10 april 2022
Line-up
The Bug
Flowdan
Manga Saint Hilare
Tickets Niet meer beschikbaar.