Tyler, the Creator, Aurora en meer naar Northside 2018

Nieuwe kanshebbers voor Best Kept Secret! In hetzelfde weekend spelen onder andere Tyler, the Creator en Aurora op het Deense Northside festival.

Daarnaast spelen A Perfect Circle en Sleaford Mods op het festival. Eerder werd al bekend dat Queens of the Stone Age en The National naar Denemarken afreizen. Daarmee ziet het affiche er tot nu toe als volgt uit:

Northside

Afgelopen editie deelde Best Kept Secret onder andere Radiohead, Run the Jewels en James Blake met het Deense Festival. Grote kans dat er ook dit jaar weer sprake zal zijn van overlap. Wie verwachten jullie?

 

Tyler, the Creator

Foto: Kamiel Scholten

De Amerikaanse rapper Tyler, The Creator debuteerde in 2011 met zijn album Goblin. Met zijn hip hop-collectief Odd Future maakte hij gestaag naam in binnen- en buitenland. Zijn laatste album Cherrybomb dateert al weer uit 2015. Afgelopen jaar was de rapper onder andere te zien op Les Ardentes. Voor 2018 is Northside zijn eerste festival.

Northside 2018

NorthSide 2018 vindt plaats van 7 t/m 9 juni. Het festival valt in hetzelfde weekend als Best Kept Secret. Een weekendticket voor NorthSide heb je al voor 1635,- Deense kronen,  en koop je hier. Vorig jaar stonden onder andere Radiohead, Frank Ocean, The Prodigy en The 1975 op het festival.

Wil je speculeren over nieuwe geruchten? Neem dan vooral eens een kijkje op ons forum.