5 redenen waarom iedereen Guns N’ Roses live wil zien in 2018

Guns N' Roses

Vorig jaar stond Guns N’ Roses in het Goffertpark en op Werchter Boutique. Nu is bekend dat de band dit jaar ook weer naar Europa komt. Zo geven ze bijvoorbeeld shows weg op Graspop, Download en opnieuw in het Goffertpark. Dit is natuurlijk geweldig nieuws, aangezien de band één van de beste liveacts ooit genoemd wordt. Ook in 2018 willen veel fans de band live zien. Waarom? Wij geven je 5 redenen.

1. De legendarische setlist

Guns N’ Roses Setlist BMO Harris Bradley Center, Milwaukee, WI, USA 2017, Not in This Lifetime

Het maakt niet uit aan wie je het vraagt, iedereen kent wel minimaal één nummer van Guns N’ Roses. De band heeft de klassiekers als ‘Welcome To The Jungle’, ‘November Rain’ en ‘Sweet Child O’Mine’ weten te creëren. Nummers die veel muziekliefhebbers helemaal kapot hebben gedraaid. Om deze nummers vervolgens live mogen te aanschouwen is voor veel mensen een droom die uitkomt.

2. Het oude hagje is weer bij elkaar

slashHet is nu al enige tijd bekend dat Slash zich weer bij Guns N’ Roses heeft gevoegd, desondanks hebben veel fans de band nog niet mogen aanschouwen in de oude formatie. Het is dus hoog tijd dat hier verandering in komt. Veel fans hebben nu wel lang genoeg gewacht om de oude formatie in levende lijve in actie te mogen zien. Iedereen kan niet wachten op de…

3. Geweldige solo’s van Slash

https://www.youtube.com/watch?v=S2njxAIKcPc

Juist ja, de solo’s van de man met de hoge hoed zijn door bijna geen enkele gitarist te evenaren. Toen Slash met Myles kennedy & The Conspirators in 2015 op Graspop en Pinkpop te zien was blies hij veel festivalbezoekers omver met zijn krachtige solo’s. Om deze reden hopen veel festivalgangers de gitarist nog eens terug te zien, maar dan met zijn oude band Guns N’ Roses.

4. Gastoptredens van top artiesten

Bij veel optredens weet Guns N’ Roses het publiek te verassen met gastoptredens. Deze worden vaak verzorgd door zeker niet de minste artiesten. Zo verscheen Angus Young van AC/DC vorig jaar op het podium tijdens het optreden in het Goffertpark. Naast deze gitaargod hebben er genoeg andere top artiesten hun bijdrage geleverd aan de optredens van de band. Dat schept verwachtingen voor de komende optredens!

5. Indrukwekkende visuals

https://www.youtube.com/watch?v=M7QAzgUi7wY

Bij een show van Guns N’ Roses krijg je niet alleen goede muziek, je krijgt er ook indrukwekkende visuals en heel veel vuur. Naast je oren hebben je ogen dus ook een goede tijd gedurende een optreden van de band. En dit ook niet voor een klein anderhalf uur, denk eerder aan het dubbele!

Guns N’ Roses

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=131&v=Rbm6GXllBiw

De rockers van Guns N’ Roses hebben hun sporen in de muziekscène al lang en breed verdiend. Ondanks dat er genoeg mot was tussen zanger Axl en gitarist Slash hebben de twee toch weer besloten weer bij elkaar te komen met de hele band voor een reünie. De band bracht zes studioalbums uit, waarvan Chinese Democracy uit 2008 de meest recente is. De heren scoorden wereldhits met onder meer ‘Paradise City’, ‘Welcome to the Jungle’ en ‘Sweet Child O’ Mine’. Guns N’ Roses was afgelopen zomer nog te bewonderen op TW Classic en in het Goffertpark. Voor volgende zomer zal de band opnieuw een show weggeven in het Goffertpark en op Graspop.