Advertisement

Onder andere Editors naar Juicy Beats Festival

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Juicy Beats Festival maakt de eerste namen van haar line-up bekend. Onder andere Editors zal in juli op Duitse bodem te bewonderen zijn.

Voor Editors is Juicy Beats Festival een van de eerste festivaloptredens voor 2018. Eerder werd de band al aangekondigd voor Neighbourhood Festival. Of er ook festivalshows in Nederland en België volgen is nog niet duidelijk.

Het Duitse Juicy Beats Festival laat weten dat de headliners nog tot januari op zich laten wachten, maar dat ze met trots de volgende acts voor 2018 aankondigen:

Editors


De vijfkoppige Engelse rockband Editors vindt zijn oorsprong in het jaar 2002. In 2005 verscheen het eerste Editors album, The Back Room, met als grote hitsingle ‘Munich’. Twaalf jaar en vier albums later is de Britse band niet meer uit het festivalcircuit weg te denken. Met de tour rond hun vijfde en meest recente studioalbum IN DREAM kwamen de heren al langs menig festival. In 2016 stonden ze bijvoorbeeld op op Sziget, Rock Werchter en Best Kept Secret, maar ook deze zomer waren ze present op onder meer Lowlands, Pukkelpop en Hurricane/Southside.

Juicy Beats Festival

Juicy Beats Festival in Dortmund is een alternatief popmuziekfestival. Naast populaire internationale bands, programmeert dit festival veel elektronische muziek en grote Duitse namen. Sinds 1996 blijft dit festival tot op de dag vandaag met twee mainstages en meer dan 50.000 bezoekers groeien. Vanaf 2015 zorgt Juicy Beats twee dagen voor feest, en dit jaar vindt het festival plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 juli. Festival- en campingtickets zijn te koop in hun online shop. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website.