Neighbourhood Weekender 2018 komt met Noel Gallagher en meer

Noel Gallagher's High Flying Birds
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Neighbourhood Weekender komt met veel nieuwe namen voor het festivalseizoen van 2018. Het Engelse festival onthult onder meer Noel Gallagher, Editors en Jake Bugg.

Bij deze drie namen blijft het niet. Neighbourhood Weekender maakt ook de eerste festivalshows van Miles Kane, Kodaline, Blossoms en The Courteeners bekend. Het volledige affiche van het nieuwe Engelse festival vind je hieronder.

Noel Gallagher’s High Flying Birds

Noel Thomas David Gallagher is een Engelse muzikant en singer-songwriter die we natuurlijk allemaal kennen van Oasis, de legendarische band waarin hij samen met broertje Liam Gallagher speelde. In augustus 2009 besloot hij niet langer meer samen te kunnen werken met Liam en de band te verlaten. Hierna is hij onder de naam ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’ een solocarrière begonnen. Zijn laatste album, Chasing Yesterday, stamt uit 2015. In november 2017 wordt het derde album van de band gereleased. Met de High Flying Birds stond Noel de afgelopen jaren op Lowlands, Pukkelpop, Isle Of Wight, Best Kept Secret en Rock Werchter. Met nieuw werk is hij het komende jaar dus ook op festivals te vinden.

Neighbourhood Weekender 2018

Neighbourhood Weekender is een gloednieuw Engels festival. Op 26 en 27 mei strijkt het festival neer in Victoria Park, Warrington. Het Engelse festival debuteert komend jaar met Courteeners en Noel Gallagher’s High Flying Birds als headliners. Ook Editors, Jake Bugg en Kodaline staan op het Engelse affiche. Wil je het hele weekend naar het festival, dan boek je een slaapplek in Liverpool of Manchester. Een camping is er namelijk niet.