Advertisement

Fatima Yamaha naar CATCH 2018

De eerste naam voor de vierde editie van CATCH 2018 is bekend! Fatima Yamaha mag TivoliVredenburg met zijn aanwezigheid verblijden.

Met de Nederlandse producer is de eerste headliner voor het kleine broertje van PITCH Festival rond. De organisatie maakte dit bekend met een klein voorproefje waarin zijn optreden op PITCH Festival vorig jaar te zien is.

Samen met deze bekendmaking ging ook direct de ticketsale van start. De earlybird-tickets zijn nu te koop.

Fatima Yamaha

De geniale Bas Bron kan meer dan alleen de hiphopbeats van De Jeugd van Tegenwoordig produceren. Zijn solocarrière gaat namelijk ook erg hard. Onder het pseudoniem Fatima Yamaha heeft hij al meerdere hits in zijn zak. Zo werd zijn single What’s A Girl To Do zeer goed ontvangen. Hij stond dit jaar zelfs in BBC Radio 1’s Essential Mix. En daarmee hebben we zeker nog niet het laatste van hem gehoord.

CATCH 2018

Het kleine broertje van PITCH Festival gaat volgend jaar maart alweer voor de vierde keer plaatsvinden. Het walhalla voor elektronische muziek, dat zich in TivoliVredenburg afspeelt, heeft in die korte tijd dat het bestaat niet de minste namen weten te strikken. Zo stonden op eerdere edities van CATCH onder andere Sampha, Kaytranada, Mura Masa, SBTRKT en Mount Kimbie. Earlybird-tickets voor CATCH 2018 zijn nu te koop. Hier kun je jouw kaartje bemachtigen.