Jon Hopkins (live), Maribou State en meer naar CATCH 2019

936
Maribou State

De eerste namen voor de vijfde editie van het CATCH festival zijn een feit. Onder meer Jon Hopkins (live) en Maribou State zijn komend jaar van de partij. 

Jon Hopkins (live) en Maribou State zijn niet de enige die komend jaar naar Utrecht komen. Bekijk hieronder het affiche met de eerste namen voor de vijfde editie van het festival. Hiermee zijn de eerste opvolgers van onder andere Bicep (Dj-set), Fatima Yamaha, George Fitzgerald (live) en Snakeships bekend.

De Early Bird tickets voor het festival zijn inmiddels al te koop. Voor de vroege vogels kost een kaartje € 29,-. Later wordt deze prijs verhoogd.

Jon Hopkins

Jonathan Julian Hopkins is een Engelse muzikant en producer, die vooral bezig is met elektronische muziek. De producer heeft al samenwerkt met Coldplay, waarbij hij hielp voor het album Viva la Vida or Death and All His Friends. Jonathan heeft zelf al 5 studio albums uit. In mei 2018 kwam zijn laatste album, Singularity, uit.

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

CATCH 2019

CATCH 2018

Let the puzzling begin… the CATCH 2018 timetable is here! ? www.catchfestival.nlLatest additions to the line-up include born-and-raised Brazilian DJ/producer/vocalist LYZZA (live), 303/breakbeat/Chicago house/electro fanatic TITIA and Strange Sounds From Beyond resident Mata Hari.They will join Fatima Yamaha, BICEP, Snakehips, George FitzGerald and many others on March 24th in Utrecht!

Geplaatst door PITCH Festival op Dinsdag 13 maart 2018

Het kleine broertje van PITCH Festival vindt in maart alweer voor de vijfde keer plaats. Het walhalla voor elektronische muziek, dat zich in TivoliVredenburg afspeelt, heeft in die korte tijd dat het bestaat niet de minste namen weten te strikken. Zo stonden op de vorige editie onder meer Bicep (Dj-set), Fatima Yamaha, George Fitzgerald (live) en Snakeships op de planken van TivoliVredenburg.

De Early Bird tickets voor het festival zijn inmiddels al te koop. Voor de vroege vogels kost een kaartje € 29,-. Als de Early Bird uitverkocht zijn kun je je tickets voor € 33,- kopen. Voor meer informatie over de tickets kan je hier terecht.

Sinds 2013, elke zomer ergens wel op een festival te vinden. Rock Werchter is zoiets als een tweede thuis en een mega fan van Mumford & Sons en Florence + The Machine. P.s.: biertjes zijn altijd welkom :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.