Fatima Yamaha, Octo Octa en meer bij nieuwe namen Lowlands 2022

Een nieuwe drop namen voor Lowlands 2022. Onder meer Fatima Yamaha en Octo Octa reizen in augustus af naar Biddinghuizen.

Haal je dansoutfit maar uit de kast, want dansen zul je op Lowands 2022. Met deze kersverse acts krijgt het elektronische muziekprogramma van het festival eindelijk vorm. Het dansprogramma wordt op alle fronten aangevuld; zweef weg bij de elektronische synthesizers van Fatima Yamaha, gooi je heupen los bij de disco en house van Kamma & Masalo, of ram je vuist de lucht in bij de beuktechno van Kobosil of de liveset van Fjaak.

Ook komen Octo Octa en Eris Drew samen nog even de boel opzwepen met dikke housebangers en is Noisia ook nog van de partij voor de drum ‘n bass fans. Kortom; genoeg om even helemaal uit je pan te gaan!

Deze artiesten mogen zich voegen bij onder meer Arctic Monkeys, Stromae en The Opposites. Wist je trouwens dat de liefde tussen de laatstgenoemde en het festival speciaal is? Zo heeft Lowlands een streepje voor bij de heren van The Opposites.

Hieronder staan de kersvers acts op een rijtje.

 • Daphni
 • Eris Drew & Octo Octa
 • Fatima Yamaha
 • FJAAK live
 • Kobosil
 • Major League DJz
 • Noisia Sluit Af
 • Afra
 • Animistic Beliefs
 • Anz
 • Henry X
 • IMANU b2b Buunshin
 • Kamma & Masalo
 • Koreless
 • Mirella Kroes
 • Parrish Smith
 • PERMANENT DESTRUCTION
 • Philou Louzolo
 • Posij b2b Former
 • De Schuurman
Lowlands Logo

Lowlands 2022

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2022
Line-up
Arctic Monkeys
The Opposites
Stromae
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.