Sommige bands blijven een paar maanden bekend, anderen enkele jaren. En daar bovenop heb je nog bands die voor eeuwige roem staan. De mannen van The Rolling Stones zijn zo’n fenomeen. Met een eindeloos repertoire en talloze hits mogen zij zich rekenen tot de absolute top van de rockwereld. Wat zijn jouw favoriete nummers van The Rolling Stones? 

Het eerste album van de band rondom Mick Jagger dateert alweer uit 1964, maar ze zijn er nog lang niet klaar mee. In 2016 brachten ze hun laatste album Blue & Lonesome uit en in 2014 trokken ze nog veel bekijks op ons Nederlandse Pinkpop. Wie weet zien we ze zelfs nog op Rock Werchter in 2018? Met zo veel hits willen wij jullie de onmogelijke vraag stellen: Wat zijn jullie favoriete tracks van de legendarische band? Doe de FestiTinder en laat het weten!

Festitinder

Krijg jij het nog steeds warm van ‘Satisfaction’ of ga jij voor het recentere ‘Just Your Fool’? Laat het ons weten: is de track niks voor jou? Swipe dan naar links. Kun je geen genoeg van dit nummer krijgen? Swipe ‘m dan naar rechts!

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

The Rolling Stones

Mick Jagger, Ronnie Wood, Keith Richards en Charlie Watts hebben weinig introductie nodig. The Rolling Stones werden legendarisch met hits als ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Paint It Black’ en ‘Gimme Shelter’. Dit jaar tourde de band met het nieuwe album Blue and Lonesome langs stadions. Festivalshows van Mick Jagger en co. zijn zeldzamer. In 2014 was de band voor het laatst op festivalweides te zien. Toen deden de heren onder meer Pinkpop en TW Classic aan. Als we de geruchten mogen geloven keren The Rolling Stones komend jaar terug op de festivals.