Grizzly Bear, LCD Soundsystem en meer naar Heartland Festival 2018

Grizzly Bear
Grizzly Bear via FKP Scorpio

Nieuwe namen voor Heartland Festival 2018! Onder andere Grizzly Bear, LCD Soundsystem en MØ spelen een week voor Best Kept Secret 2018 in Denemarken.

Heartland is het eerste bevestigde festival voor Grizzly Bear. Het festival vindt plaats van 31 mei t/m 2 juni. Dit maakt Grizzly Bear een grote kanshebber voor Best Kept Secret, dat plaatsvindt van 8 t/m 10 juni. LCD Soundsytem maakte al eerder hun eerste Europese tourdatum bekend.

Eerder werd al bekend gemaakt dat The The het Deense festival op zijn kop gaat zetten. Check de volledige line-up tot nu toe hieronder:

Grizzly Bear

Grizzly Bear Group Shoot 2008

Yes, de eerste festivalshow van Grizzly Bear is een feit! De Amerikaanse indierockband bracht in Augustus hun langverwachte album Painted Ruins uit. Het liet even op zich wachten, hun vorige album Shields dateert al van 2012. Na hun spetterende clubshows, waaronder een in Utrecht, is daar nu eindelijk de bevestiging dat zij ook op Europese festival te zien zijn in 2018. Gaan we ze op een Nederlands en/of Belgisch festival terugzien?

Heartland Festival 2018

Heartland is een Deens festival dat plaatsvindt in de prachtige omgeving van Egeskov Castle. Het is niet alleen een muziekfestival, ook voor kunst, sprekers en eten is er plek. Internationale muzikanten, kunstenaars, koks en sprekers komen naar Denemarken om op dit bijzondere evenement hun kunsten te laten zien. In 2016 speelden onder andere Editors, Mark Ronson en Brian Eno op Heartland Festival. Een ticket kost 1690 Deense Kronen (ongeveer 227 Euro). Meer informatie is te vinden op de website.