Advertisement

INmusic Festival 2018 onthult Skunk Anansie

Skunk Anansie
Foto: Duygu Akbulut & Candeniz Ülgen

Een nieuwe naam voor het Kroatische INmusic Festival! Skunk Anansie reist komende zomer af naar de main stage van het festival bij Zagreb.

Skunk Anansie is de tweede naam voor INmusic Festival. Eerder werd Queens of the Stone Age al aangekondigd voor de dertiende editie van het festival. Beide acts zijn met de bevestiging ook meteen kanshebbers voor een spot op Rock Werchter. Het Belgische festival vindt een week voor INmusic Festival plaats.

Skunk Anansie

Skunk Anansie is een vierkoppige Britse band die in 1994 is opgericht. In 2001 zijn ze ermee gestopt, waarna ze in 2009 weer terug kwamen met een ‘Greatest Hits’ tour. In totaal zijn er zes studioalbums uitgekomen. De laatste, Anarchytecture, stamt van begin dit jaar. Bovendien zijn er nog de bekende hits als ‘’Hedonism’’, ‘’Because Of You’’ en ‘’Weak’’. Genoeg materiaal voor de festivalweides dus!

INmusic festival 2018
© Filip Bušić

De dertiende editie van INmusic festival vindt plaats van 25 tot en met 27 juni in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Queens of the Stone Age is al bevestigd als eerste headliner voor het festival.  Tickets zijn al een tijdje in de verkoop en zijn zeker niet duur: voor drie dagen feest betaal je slechts € 49,- en voor € 35,- euro meer mag je ook nog eens een week op de camping vertoeven. Wil je nog meer weten over INmusic festival 2018? Kijk dan op de website van het festival.

INmusic  Logo

INmusic 2024

Locatie
Kroatië
Zagreb, Kroatië
Datum 24-26 juni 2024
Tickets Kopen