De organisatie van Paaspop heeft zojuist de eerste namen voor de editie van 2018 bekend gemaakt! Onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Kensington en Nothing But Thieves zullen het festivalseizoen openen op Paaspop.

Hier blijft het niet bij, het festival maakt in totaal 35 namen bekend. De line-up tot nu toe:

 • Anbu
 • Avatar
 • Boys Noize
 • Death Alley
 • De Jeugd Van Tegenwoordig
 • Demob Happy
 • Dotan
 • Frank Carter & The Rattlesnakes
 • James TW
 • Kensington
 • La Fuente
 • Lil’ Kleine LIVE
 • LNY TNZ
 • Lucas & Steve
 • Mambo Kurt
 • Martijn Fischer
 • Millionaire
 • Nothing But Thieves
 • Obituary
 • Popa Chubby
 • Secret Cinema b2b Egbert Live
 • Sub Zero Project
 • Walk the Moon
 • Yung Nnelg

Paaspop 2018

Paaspop
Foto: Paaspop 2016 – Artur Lazar @ Flickfeeder
Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

Paaspop 2018 vindt plaats van 30 maart tot en met 1 april in het Brabantse Schijndel. Onder meer De Jeugd Van Tegenwoordig, Kensington en Nothing But Thieves zullen komende editie op de planken van het festival staan. Afgelopen editie waren Doe Maar, Anouk en Kensington de grote namen. Zoals altijd is er op het festival van alles te beleven: check ons Festivalrapport van 2017 voor een sfeerimpressie. De Super Early Bird tickets waren in een recordtempo uitverkocht, de normale ticketverkoop start op 25 november. Wil je meer weten? Check dan even de website van het festival!