Kensington, Triggerfinger en meer naar Dauwpop 2018!

Kensington
Foto: Bart Heemskerk (Paaspop 2017)

De eerste namen voor Dauwpop 2018 zijn bekend! Onder meer Kensington en Triggerfinger staan komend jaar op het festival.

Het blijft niet bij Kensington en Triggerfinger. Ook Dotan, Lil’ Kleine, Boef, Paul Elstak, Tusky, Bökkers, Jebroer, Graveyard, CUT_, The Galaxy, Death Alley, Yungblud, Lady Bee en Bizzey zijn te bewonderen op het eendaagse festival in Hellendoorn. De eerste 5 acts werden middels een filmpje op Facebook aangekondigd door fans van het festival.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is Dauwpop 2018 niet op hemelvaartsdag, maar op zaterdag 26 mei. Early bird tickets voor het festival zijn al in de verkoop. Vanaf 1 december start de reguliere verkoop.

Dauwpop 2018

Dauwpop vindt jaarlijks plaats op hemelvaartsdag. In 2018 wordt daar echter een uitzondering op gemaakt. Dan valt het festival namelijk plaats op zaterdag 26 mei. Met 5 goed gevulde podia is het festival elk jaar weer een groot succes. Early bird tickets zijn momenteel in de verkoop, die kosten je €49,-. Vanaf 1 december zijn de reguliere tickets voor het festival in de verkoop en dan betaal je €52,-. Voor een betere impressie van het festival kan je het festivalrapport van afgelopen jaar op onze site bekijken. Voor meer informatie over het festival kan je terecht op de site.

Dauwpop Logo

Dauwpop 2023

Locatie
Nederland
Hellendoorn, Nederland
Datum 2-3 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €73. Combitickets vanaf €126. Kopen