LCD Soundsystem treedt op 9 juni op in Luxemburg. Dit is tijdens het Best Kept Secret weekend dat van 8 t/m 10 juni plaatsvindt. Mogen we de band ook verwelkomen in Hilvarenbeek? 

De show in Luxemburg is niet de eerste Europese datum voor LCD Soundsystem. Eerder werden ze al aangekondigd voor het Engelse All Points East Festival. Ze zullen dus buiten losse shows (gelukkig) ook festivals gaan spelen komende zomer. Waar de band nog meer te zien zal zijn, is nog even afwachten. Op Best Kept Secret zijn ze wat ons betreft in ieder geval meer dan welkom!

LCD Soundsystem

LCD Soundsystem
Foto: Eric Pamies

LCD Soundsystem is een Amerikaanse elektronische rockband. De band is in 2002 opgericht en heeft sindsdien drie studioalbums uitgebracht. Op 2 april 2011 gaf de band een afscheidsconcert in Madison Square Garden. In december 2015 werd de stilte echter  doorbroken met de Kerstsingle ‘Christmas Will Break Your Heart’. Een tour werd niet uitgesloten en zo was daar de aankondiging voor het optreden op Coachella. In 2016 stond de band op onder andere RoskildeLowlands en Pukkelpop. Begin september van dit jaar verscheen er een nieuw album, genaamd American Dream. Met dit album is LCD Soundsystem op dit moment bezig met een wereldtournee.

Best Kept Secret 2018

 

Best Kept Secret stage four
Foto: Nathan Reinds

Best Kept Secret 2018 vindt plaats op 8, 9 en 10 juni in Hilvarenbeek. Over het programma en de tickverkoop is nog niets bekend, maar dat zal ongetwijfeld niet lang meer duren. Vorig jaar stonden onder meer Arcade Fire, Radiohead en Run The Jewels op het affiche. Check de website voor meer informatie over het festival.